Microsoft Windows

Microsoft heeft met de introductie van Windows 10 weer alle troeven in handen om de zakelijke tablet- als smartphonemarkt weer te veroveren. De tablets zijn dankzij het volwaardige Windows dat er op draait zonder twijfel de meest productieve keuze, en ook wat de telefoons betreft zijn er eigenlijk alleen maar voordelen. Het blijkt echter dikwijls dat slechts een minderheid van de eindgebruikers echt nut haalt uit het gebruik van deze toestellen. Een training is dan ook zeker op zijn plaats om iedereen binnen de organisatie een meer dan goede basis mee te geven in het zakelijke gebruik van deze toestellen, en er een echte opbrengst uit te kunnen genereren.

Windows (Phone) zakelijk gebruiken

Smartphones

Een greep uit ons aanbod:

  • Windows tablet productief gebruiken. Met o.a. uitleg rond het verschil met een volwaardige pc, werken met Office documenten en maken van aantekeningen op foto's en PDF documenten.
  • Windows Phone productief gebruiken. In deze sessie wordt aangetoond dat een Windows Phone veel meer is dan een fantastische telefoon. Nadruk ligt op informatiebeheer en productieve apps die het nut van een smartphone aanzienlijk verhogen.
  • Papierloos werken met Windows tablet. Veel bedrijven streven naar het zo veel mogelijk elimineren van papier. Een Windows tablet biedt u alle mogelijkheden dit effectief ook te bereiken. In deze sessie leert u er alles over.
  • De Windows tablet als verkoopsinstrument. Niets beter dan een tablet om tijdens verkoopsgesprekken in te zetten als ondersteuning voor het verkoopsgesprek. Leer in deze sessie alles over presenteren met een Windows tablet.
  • Basiscursus Windows Phone. Een Windows Phone bevat veel meer mogelijkheden dan alleen maar telefoneren. Deze sessie leert u alle tips en tricks die de gewone gebruiker eigenlijk zou moeten kennen, maar meestal zelfs verkeerd toepast.
  • Basiscursus Windows tablet. Een Windows tablet kan een bijzonder nuttig instrument zijn, maar dat lukt de meeste mensen toch niet helemaal. Na deze sessie bent u weer helemaal mee met het gebruik van deze tablet.
  • Windows op maat. Hebt u specifieke vragen rond het gebruik van Windows (Phone)? Werkt uw organisatie met specifieke apps? Wenst u een speciale aanpassing van het programma naar uw eigen wensen en behoeften? Geen probleem, we staan klaar op u te helpen.