Google Android

Het besturingssysteem Android voor smartphones en tablets, dat door Google ontwikkeld wordt, kent steeds meer succes. Ook zakelijk beginnen deze toestellen meer en meer door te breken, o.a. dankzij de nieuwe Android for Work die Google voorzien heeft sinds versie 5 Lollipop van het besturingssysteem. Het blijkt echter dikwijls dat slechts een minderheid van de eindgebruikers echt nut haalt uit het gebruik van deze toestellen. Een training is dan ook zeker op zijn plaats om iedereen binnen de organisatie een meer dan goede basis mee te geven in het zakelijke gebruik van deze toestellen, en er een echte opbrengst uit te kunnen genereren.

Android zakelijk gebruiken

Smartphones

Een greep uit ons aanbod:

  • Android tablet productief gebruiken. Met o.a. uitleg rond bestandsbeheer op Android, werken met Office documenten en maken van aantekeningen op foto's en PDF documenten.
  • Android telefoon productief gebruiken. In deze sessie wordt aangetoond dat een Android smartphone veel meer is dan een fantastische telefoon. Nadruk ligt op informatiebeheer en productieve apps die het nut van een smartphone aanzienlijk verhogen.
  • Papierloos werken met Android tablet. Veel bedrijven streven naar het zo veel mogelijk elimineren van papier. Een Android tablet biedt u alle mogelijkheden dit effectief ook te bereiken. In deze sessie leert u er alles over.
  • De Android tablet als verkoopsinstrument. Niets beter dan een tablet om tijdens verkoopsgesprekken in te zetten als ondersteuning voor het verkoopsgesprek. Leer in deze sessie alles over presenteren met een Android tablet.
  • Basiscursus Android smartphone. Een Android smartphone bevat veel meer mogelijkheden dan alleen maar telefoneren. Deze sessie leert u alle tips en tricks die de gewone gebruiker eigenlijk zou moeten kennen, maar meestal zelfs verkeerd toepast.
  • Basiscursus Android tablet. Een Android tablet kan een bijzonder nuttig instrument zijn, maar dat lukt de meeste mensen toch niet helemaal. Na deze sessie bent u weer helemaal mee met het gebruik van deze tablet.
  • Android op maat. Hebt u specifieke vragen rond het gebruik van Android? Werkt uw organisatie met specifieke apps? Wenst u een speciale aanpassing van het programma naar uw eigen wensen en behoeften? Geen probleem, we staan klaar op u te helpen.