BlackBerry

BlackBerry maakt een moeilijke tijd door. Maar in de corporate markt zijn ze nog steeds veel gebruikt. En met recht en reden. Ze hebben een aantal belangrijke troeven ten opzichte van de drie grote concurrenten op vlak van beheer en zelfs gebruiksvriendelijkheid. Maar slechts een minderheid van de eindgebruikers blijkt echt nut te halen uit het gebruik van deze toestellen. Een training is dan ook zeker op zijn plaats om iedereen binnen de organisatie een meer dan goede basis mee te geven in het zakelijke gebruik van deze toestellen, en er een echte opbrengst uit te kunnen genereren.

BlackBerry zakelijk gebruiken

Apple iOS

Een greep uit ons aanbod:

  • BlackBerry productief gebruiken. In deze sessie wordt aangetoond dat een BlackBerry veel meer is dan een fantastische telefoon. Nadruk ligt op informatiebeheer en productieve apps die het nut van een smartphone aanzienlijk verhogen.
  • Basiscursus BlackBerry. Een BlackBerry telefoon bevat veel meer mogelijkheden dan alleen maar telefoneren en email. Deze sessie leert u alle tips en tricks die de gewone gebruiker eigenlijk zou moeten kennen, maar meestal zelfs verkeerd toepast.