Apple iOS

De Apple iPhone en iPad kennen een zeer groot succes in professionele organisaties. De grote voordelen zijn de intuïtieve gebruikersomgeving en het grote aanbod aan productieve apps. Ondanks die voordelen blijkt echter dikwijls dat slechts een minderheid van de eindgebruikers echt nut haalt uit het gebruik van deze toestellen. Een training is dan ook zeker op zijn plaats om iedereen binnen de organisatie een meer dan goede basis mee te geven in het zakelijke gebruik van deze toestellen, en er een echte opbrengst uit te kunnen genereren.

iPhone en iPad zakelijk gebruiken

Smartphones

Een greep uit ons aanbod:

  • iPad productief gebruiken. Met o.a. uitleg rond bestandsbeheer op iOS, werken met Office documenten en maken van aantekeningen op foto's en PDF documenten.
  • iPhone productief gebruiken. In deze sessie wordt aangetoond dat een iPhone veel meer is dan een fantastische telefoon. Nadruk ligt op informatiebeheer en productieve apps die het nut van een smartphone aanzienlijk verhogen.
  • Papierloos werken met de iPad. Veel bedrijven streven naar het zo veel mogelijk elimineren van papier. De iPad biedt u alle mogelijkheden dit effectief ook te bereiken. In deze sessie leert u er alles over.
  • De iPad als verkoopsinstrument. Niets beter dan een iPad om tijdens verkoopsgesprekken in te zetten als ondersteuning voor het verkoopsgesprek. Leer in deze sessie alles over presenteren met deze tablet.
  • Basiscursus iPhone. Hoe intuïtief de iPhone ook mag zijn, weet dat de meeste mensen slechts een fractie van zijn potentieel gebruiken. Deze sessie leert u alle tips en tricks die de gewone gebruiker eigenlijk zou moeten kennen, maar meestal zelfs verkeerd toepast.
  • Basiscursus iPad. Net zoals de iPhone is ook de iPad zeer intuïtief om te gebruiken. Maar net zoals bij de iPhone lukt dat de meeste mensen toch niet helemaal. Na deze sessie bent u weer helemaal mee met het gebruik van de meest succesvolle zakelijke tablet.
  • iOS op maat. Hebt u specifieke vragen rond het gebruik van iPad of iPhone? Werkt uw organisatie met specifieke apps? Wenst u een speciale aanpassing van het programma naar uw eigen wensen en behoeften? Geen probleem, we staan klaar op u te helpen.