Praktische boeken

Sinds 2011 ben ik auteur, met ondertussen reeds vier boeken op mijn naam. Mijn eerste boek kent zijn vierde editie en een zevende druk. Deze boeken worden geregeld herschreven en herdrukt volgens de laatste relevante informatie en updates.

Ontdek Android voor Zakelijk Gebruik

Android voor Zakelijk Gebruik

Het is de bedoeling met dit boek op een laagdrempelige manier tips aan te reiken voor de zakelijke gebruiker. Al te veel professionele gebruikers blijven op hun honger zitten omdat ze verwachten dat de IT-beheerder van hun bedrijf dat moet doen. En ze blijven maar wachten... Met dit boek krijgen die mensen een startpunt aangereikt om verder op ontdekking te gaan en hun Android toestel productiever te gaan gebruiken.

Uitgeverij: Van Duuren Media, Culemborg, Nederland
ISBN: 978-90-5940-754-1 EAN: 9789059407541
Uitvoering: boek, 136 pagina's, paperback, geïllustreerd
Bestellen (Deze link opent in een nieuw tabblad)

Ontdek de Android Phone

Ontdek de Android Phone

Dat een Android smartphone meer kan dan een klassieke mobiele telefoon weet iedereen wel. Maar wat kan die dan wel meer? En vooral, hoe doet u dat dan en waar vindt u al die dingen? Daar probeert dit boek een antwoord op te geven. Aan de hand van thematische hoofdstukken leert u het besturingssysteem geleidelijk aan beter kennen. De opbouw is zo chronologisch mogelijk gehouden. Daardoor kan zowel de beginnend smartphone gebruiker als de ervaren road warrior met dit boek uit de voeten. Vanaf het verkennen van de hardware en het voor de eerste maal opstarten, over het ontdekken van de hanteerbaarheid van de interface, tot het toevoegen van extra functionaliteit. Alles wordt behandeld en zo ontdekt u gaandeweg dingen die u daarvoor niet voor mogelijk hield. Dit boek is ondertussen aan de vierde editie!

Uitgeverij: Van Duuren Media, Culemborg, Nederland
ISBN: 978-90-5940-829-6 EAN: 9789059408296
Uitvoering: boek, 224 pagina's, paperback, geïllustreerd
Bestellen (Deze link opent in een nieuw tabblad)

Doe meer met Android tablets

Doe meer met Android tablets

Hebt u een Android-tablet? Leer de meest interessante functies kennen en gebruiken! Met dit boek maakt u stap voor stap en op heldere wijze kennis met uw apparaat. Dit begint bij de aanschaf en de installatie van het systeem tot aan het downloaden van muziek en het beveiligen van uw tablet. De wereld van het mobiele web, multimedia en apps ligt nu binnen handbereik! Dit boek is bestemd voor iedereen die een Android-tablet bezit of erover nadenkt er een aan te schaffen. Het boek richt zich vooral op de beginnende gebruiker die nog nooit met een Android-tablet heeft gewerkt, maar ook de gevorderde gebruiker kan met dit boek meer plezier uit zijn tablet halen.

Uitgeverij: Academic Service, Den Haag, Nederland
ISBN: 978-94-6245-085-1 EAN: 9789462450851
Uitvoering: boek, 168 pagina's, paperback, geïllustreerd
Bestellen (Deze link opent in een nieuw tabblad)

Android voor de Tablet (Out of print)

Android voor de Tablet

Android begon als populair besturingssysteem voor smartphones, maar het aanbod van tablets waar Android op draait neemt nu ook met de dag toe. Voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken bij zijn Android-tablet, van welk merk dan ook, biedt dit boek uitkomst. Dit boek legt de werking van Android op je tablet uit en gaat stap voor stap langs de belangrijkste functies, toepassingen en programma’s. Dankzij dit boek zul je je tablet optimaal benutten. Na een algemene introductie leer je hoe je persoonlijke voorkeuren kunt instellen en lees je alles over internet en e-mail, de agendafunctie, muziek-, foto-, en video-bestanden, updates, back-ups van je gegevens en synchronisatie met andere apparaten. Dankzij de vele kleurenillustraties en de heldere uitleg weet je binnen no time je weg te vinden op je Android-tablet.

Uitgeverij: Pearson Benelux, Amsterdam, Nederland
ISBN: 978-90-430-2720-5 EAN: 9789043027205
Uitvoering: boek, 144 pagina's, paperback, geïllustreerd
Dit boek is niet meer beschikbaar en wordt niet meer herdrukt. Het is nu vervangen door mijn boek Doe meer met Android Tablets.