Enterprise Mobility Management

Enterprise Mobility Management is zoveel meer dan een modewoord. Begin alvast niet de fout te maken van te denken dat het een specifieke technologie is die organisaties helpt om de Bring Your Own Device (BYOD) problematiek te helpen oplossen. Uiteindelijk is het een verzamelnaam van technologieën en processen die gericht zijn op het beheren van de steeds toenemende verscheidenheid aan mobiele toestellen, draadloze netwerken, confidentiĆ«le data, productieve applicaties en aanverwante diensten, en deze in een professionele organisatie op een gecontroleerde manier ter beschikking stellen.

Toestellen, applicaties, gegevens, beveiliging...

Smartphones

Dus ja, het gaat zeker om veel meer dan alleen maar het beveiligen van toestellen, wat bekend staat als Mobile Device Management (MDM). Het is net zo belangrijk ervoor te zorgen dat eindgebruikers de beste apps kunnen gebruiken om hun werk te doen, via Mobile Application Management (MAM). En uiteraard dienen vooral de data en de gegevens die op de toestellen in die apps verblijven beveiligd te worden via Mobile Content Management (MCM).

Om dit alles te analyseren, te implementeren en te beheren is heel wat kennis en vooral moeite nodig, om dat goed te doen. Al te veel organisaties maken de fout zonder veel voorbereiding in allerhande mobiele oplossingen te investeren. Dikwijls blijkt dat achteraf een veel te hoog kostenplaatje te veroorzaken en bovenal meer inefficiëntie opgebracht te hebben in plaats van een verhoging van productiviteit en beveiliging.

SmartphoneHelp biedt u de mogelijkheid u op deze moeilijke weg te laten begeleiden met advies op maat. Wij kennen de mogelijkheden, de technische oplossingen, de gevaren, de obstakels en de noodzakelijkheden dat een dergelijk project met zich meebrengt. Indien u zoekt naar een gedreven en technisch competente partner om mobility een succes te maken in uw organisatie, dan staat SmartphoneHelp voor u klaar!